A Várva-várt novemberi buli! :)

november 5, 2012 - 9:04 du. Hozzászólások kikapcsolva

Üdvözlet mindenkinek!

Gyűlést tartunk 2012 november 30.-án pénteken délután 17:30-tól a Véndiófa vendéglőben. Nem is igazán gyűlés, hanem inkább baráti találkozó az egyesület tagjai számára. Természetesen a tavalyihoz hasonlóan lesznek üdítő italok, sütemények is.  Akik voltak tavaly, azok tudják, hogy megéri eljönni. Természetesen megtartjuk az éves megbeszélést és beszélünk néhány változásról, lehetőségről is. A hely bérlését, az üdítőket, rágcsálni valót az egyesület fedezi. A terem elég nagy, így van lehetőség egy kis modellezésre is. Micro helik, autók, stb. Mindenképpen hozzatok valamilyen modellt, ha csak nézegetni, akkor is. :)

Tehát várunk szeretettel mindenkit! Régi és új tagokat egyaránt!

A pontos cím: http://maps.google.hu/maps?q=48.101361,20.687864&hl=hu&num=1&t=h&vpsrc=0&z=19

Az éttermet hátulról kell megközelíteni a parkoló felől és az épület baloldalán a lépcsőn lehet feljutni a terembe. Jó lenne, ha mindenki meg tudna érkezni 18 óráig, természetesen akinek dolga van az érthető. Elvileg addig maradunk amíg akarunk, nincs meghatározva a vége.

Kérem mindenki jelezze vissza, hogy részt tud-e venni. Ne felejtsétek el, Fontos lenne számomra, mert így tudok viszonylag pontosan kalkulálni a fogyasztással. 

Amennyiben az adott időpont több embernek sem jó, van lehetőség az időpont változtatásra.

Köszönöm, hogy elolvastátok!

Comments are closed.